تور خارجی و تور داخلی ارزان قیمت در توریابی
5 شگرد برای سفری راحت با اتوبوس

5 شگرد برای سفری راحت با اتوبوس

چگونه سفر راحتی با اتوبوس داشته باشیم

در کشورهای کوچک استفاده از اتوبوس برای تردد بین شهری آسان است؛ اما چالش زمانی آغاز می‌شود که شما بخواهید در کشورهای پهناور مانند ایران، روسیه و سایر سرزمین‌ها با استفاده از اتوبوس بین شهرها تردد کنید. همان طور که می دانید اتوبوس ها دارای مزایا و معایب فراوانی هستند و به طور کلی جزو محبوب ترین وسیله حمل و نقل در جهان به شمار نمی آیند. با رعایت نکات بسیار ساده می توانید سفری راحت داشته باشید و از مناظر اطراف نیز لذت ببرید.

 

 

1-خرید بلیت اتوبوس

نخستین قدم برای سفر تهیه بلیت است. بهتر است بلیت اتوبوس خود را از آژانس‌های معتبر و سایت‌های معروف تهیه کنید. همچنین انتخاب شرکت اتوبوس‌رانی و جستجو در سوابق آن به ایجاد حس امنیت در شما کمک خواهد کرد. هرگز از بلیت‌های ارزان‌ قیمت نخرید حتی اگر تعداد سفرهای شما زیاد است؛ همیشه بهترین شرکت‌های اتوبوس‌رانی و صندلی‌ها را انتخاب کنید. برخی اتوبوس‌های مستهلک با صندلی‌های فرسوده هزینه های کمتری دارند اما سفر با آنها بسیار دشوار است. از یاد نبرید که اتوبوس‌های وی‌آی‌پی بهترین گزینه هستند.

 

2-توقف‌ های کوتاه اتوبوس

اغلب در زمان‌های نماز و یا صرف غذا، اتوبوس‌ها توقفی کوتاه در کنار جاده دارند. بهتر است برای رهایی از خستگی ناشی از حالت یکنواخت نشستنی که در اتوبوس دارید، در این‌گونه موارد پیاده شوید ولی به خاطر داشته باشید که کیف‌دستی و مدارک خود را در ماشین رها نکنید و به همراه خود ببرید.

 

3-راحتی در اتوبوس

برای راحتی بیشتر خوراکی‌های متنوع همراه داشته باشید؛ بهتر است برای حفظ سلامت خود از غذاخوری‌های بین راه استفاده نکنید. پس مقداری خوراکی و میوه مناسب با ذائقه خود همراه ببرید. همچنین از آب‌معدنی برای خوردن استفاده کنید. بیشتر اتوبوس‌ها شب را برای طی کردن مسیر انتخاب می‌کنند این امر کمک زیادی به گرسنه و تشنه نشدن شما در طول مسیر خواهد کرد

 

4-امنیت در اتوبوس

مراقبت از کیف پول، کارت‌های اعتباری و اشیای مهم در سفر امری اجتناب‌ناپذیر است؛ در اولین قدم بهتر است از به همراه داشتن اشیای گران‌قیمت و غیرضروری خودداری کنید؛ ولی اگر مجبور هستید بهتر است آن‌ها را در کیف یا ساک نگذارید.
خودمانی شدن و درد دل کردن با مسافران دیگر در طول راه از اشتباهاتی است که افراد بسیاری انجام می‌دهند آنها این‌گونه به‌راحتی به افراد ناشناس اعتماد می‌کنند و آنان را در جریان سفر و زندگی خود می‌گذارند. همین امر سبب پیش آمدن دزدی‌ها در طول سفر با اتوبوس خواهد شد.

 

 

5-ابزار آرامش در سفر با اتوبوس

اگر سفر شما شبانه است و در محیط روشن خوابتان نمی‌برد، بهتر است چشم‌بند برای خواب همراه داشته باشید. همین‌طور همراه داشتن بالش گردنی برای سفرهای بیش از 6 ساعت با اتوبوس کمک زیادی در پیشگیری از بروز مشکلات گردن می‌کند.
در محیط اتوبوس ممکن است صدای فیلم، موسیقی، صحبت کردن مسافران با یکدیگر و حتی خروپف آن‌ها آسایش شما را سلب کند؛ برای رهایی از این نوع صداها پیشنهاد می‌کنیم هدفون خود را به همراه داشته باشید.

 

چند نوع اتوبوس در ایران داریم؟

طبق تقسیم بندی پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، اتوبوس‌ها بر اساس معیارهای مختلفی تقسیم بندی می شوند:
- بر اساس تردد بین مسیرها: درون‌شهری، برون‌شهری و مسافرتی
- اتوبوس‌ها بر اساس تعداد طبقات: شامل سه دسته یک طبقه، دو طبقه و دو طبقه کوتاه
- بر اساس سطح دسترسی: شامل دو دسته کم‌ارتفاع و مرتفع می‌شوند
- اتوبوس‌ها بر اساس سوخت مصرفی: شامل بخش‌های برقی (باتری و منبع برق بیرونی)، دیزلی یا گازوئیلی، گازی، هیبرید الکتریکی، هیدروژنی و دوگانه سوز هستند.
-اتوبوس درون‌شهری و برون‌شهری بر اساس اندازه و شکل شامل: انواع اتوبوس در اندازه کامل (Full-size bus)، مینی‌بوس، میدی باس، ون، مینی‌ون، اتوبوس روباز، اتوبوس زرهی و اتوبوس تختخواب‌دار -بر اساس کاربرد شامل: انواع اتوبوس مدرسه، فرودگاهی، گردشگری، ترکیبی (کامیون و اتوبوس برای مقاصد نظامی یا پلیسی)، انتخاباتی، لیموزین، اختصاصی، پلیس و آموزشی است.

اتوبوس ها بر اساس کیفیت خدمات

اتوبوس معمولی:
ظرفیت این نوع اتوبوس‌ها معمولا بین ۴۰ تا ۴۴ نفر است. صندلی‌ها در ۲ ردیف چیده شده‌اند و در هر ردیف ۴ صندلی وجود دارد؛۲ صندلی در هر ستون.
اتوبوس VIP:
این نوع اتوبوس عموما در ۲ نوع 25 صندلی و ۳۲ صندلی وجود دارند. صندلی‌های این نوع اتوبوس نسبت به اتوبوس معمولی بزرگتر بوده و امکان خواباندن صندلی‌ها تا زاویه حدود 140 درجه (و در برخی موارد بیشتر) برای خواب و استراحت راحت‌تر در اتوبوس وجود دارد. صندلی‌های اتوبوس VIP در ۲ ستون چیده شده اند که در هر ردیف ۳ صندلی وجود دارد؛ ۱ صندلی در یک ستون و ۲ صندلی در ستون دیگر.

 

۹۹۶ منابع : فاینداتور / فاینداتور
نظرات کاربران
دیدگاه
Loading