تور خارجی و تور داخلی ارزان قیمت در توریابی
جاذبه های گردشگری ایران

جاذبه های گردشگری ایران

۱۳۹۶/۰۷/۱۹
ایران جز ده کشور برتر دنیا به لحاظ تنوع اقلیمی و محیط زیست می باشد. زیبایی های کشور عزیزمان ایرانی به قدری متنوع می باشد می تواند هر نوع گردشگر علاقه مند به طبیعت گردی را به سوی خود بکشاند. ایران یکی از قدیمی ترین سکونتگاه های دنیا محسوب می شود که به واسطه موقعیت جغرافیایی خود دارای اقلیم متنوع می باشد. موقعیت جغرافیایی ایران در مرکزیت ارتباطی بین تمدن های شرق و غرب باعث شده است که آثار باستانی از بزرگ ترین تمدن ها را در خود جای دهد.
با ما همراه باشید تا جاذبه های گردشگری برتر ایران از منظر کارشناسان مجله نشنال جئوگرافیک (nationalgeographic) را به شما معرفی کنیم:

Iran's Most Beautiful Places



باداب سورت- BADAB-E SURT


باداب سورت یکی از جاذبه های بی نظیر و منحصر به فرد دنیا محسوب می شود. چشمه‌های باداب سورت در استان مازندران، جنوب شهرستان ساری، بخش چهاردانگه، دهستان پشت کوه، روستای سورت، حدفاصل روستاهای اروست و مال خواست قرار دارد. چشمه طبیعی دیگری در دنیا شبیه باداب سورت وجود دارد که دیگری در کشور ترکیه با نام پاموکاله می باشد. معنای لغوی چشمه باداب به معنی آب گازدار و سورت به معنی شدت اثر است. در سال ۱۳۸۷، کوه دماوند، چشمه‌های باداب سورت و سرو ابرکوه به عنوان سه اثر طبیعی توسط سازمان میراث فرهنگی ثبت شدند.
باداب سورت دارای دو قسمت چشمه های شور در قسمت جنوب که خواص درمان امراض را دارد و چشمه های شمالی غرب که دارای آب ترش مزه و همراه با املاح آهن می باشند.

بادات سورت

کوه دماوند- MOUNT DAMĀVAND

ای دیو سپید پای در بند! ای گنبد گیتی! ای دماوند!

به راستی کوه دماوند که به عنوان یکی از نماد های ملی ایران در دنیا شناخته میشود به عنوان یکی از بی نظیرترین کوه های جهان بخصوص برای کوهنوردان می باشد. ارتفاع دقیق دماوند مشخص نیست اما عدد 5671 را به عنوان عدد تقریبی ارتفاع دماوند ذکر کرده اند. مسیر های دسترسی به قله دماوند 16 مسیر می باشد که زمان لازم جهت صعود به قله بین دو تا 5 روز می باشد. آتشفشان دماوند با قدمت بیش از یک میلیون و هشتصد هزار سال به عنوان یک نماد افسانه ای ایران در شاهنامه فردوسی استفاده شده است.

قله دماوند

دشت لوت-DASHT-E LUT

پا به گرم ترین نقطه جهان یکی دشت لوت بگذارید. دمای تقریبی مرکز دشت لوت بر طبق محاسبات ناسا (NASA) از حدود 159.3 درجه فارنهایت (70.7 درجه ساسیوس) می باشد. دشت لوت به عنوان یکی از میراث جهانی ایران در یونسکو به ثبت رسیده است و از سال 2004 تا کنون به عنوان گرم ترین نقطه جهان شناخته شده است. کلمه لوت به معنی برهنه و فاقد هرچیز است به طوری که در قسمت های مرکزی دشت هیچ گونه گیاه و جنبده ای قادر به حیات نخواهد بود.

دشت لوت

دریاچه ارومیه- LAKE URMIA

دریاچه آب شور ارومیه که امروز در حال تبدیل شدن به کویر نمک می باشد یکی از قدیمی ترین دریاچه های ایران بوده است که سکونتگاه اقوام گوناگون ساکن در فلات مرکزی ایران مانند ساکاها و سرمتی ها بوده است. این دریاچه در سال 2015 به عنوان یکی از بزرگترین دریاچه های جهان شناخته شده است که بین آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی قرار دارد. در زبان ترکی به دریاچه اورمیه " اورمو گولو" گفته می‌شود. در نوشته های کهن نام هایی از جمله " دریاچه چیچست" به معنای درخشنده و" یا دریاچه کبودا" گفته می شد.

دریاچه ارومیه

ترکمن صحرا- TURKMEN SAHRA

ترکمن صحرا در شمال شرقی ایران است و شامل شهرهای گنبد کاووس، بندر ترکمن، آق‌قلا، مراوه‌تپه، کلاله، سیمین‌شهر، گمش‌تپه، نگین‌شهر، انبار آلوم و داشلی برون می‌‌باشد. اوقام کوچ رو ترکمن ایران در این دشت ها ساکن هستند که در سال های اخیر توانسته اند گردشگران داخلی و خارجی بسیاری را در ایام مختلف به سوی خود جلب کنند. در سفر به ترکمن صحرا و منطقه گنبد کاووس یکی از آثار به ثبت رسیده ایران در یونسکو به نام گنبد کابوس (Gonbad-e Qābus) خواهید دید.

ترکمن صحرا

جزیره قشم- QESHM

زیبایی های قشم به حدی چشم گیر و فوق العاده می باشد که وصف کردن برخی از آنها دشوار است. شاید معروف ترین جاذبه گردشگری قشم، دره ستارگان باشد اما غار نمک، جنگل حرا، درخت اسرار آمیز انجیر معابد، چاه های تل آب یا طلا، سد های ساسانی قشم را نیز جز پربازدید ترین دیدنی های جزیره قشم به شمار می روند.

جزیره قشم

آبشار مارگون- MARGOON WATERFALL

آبشار زیبای مارگون با ارتفاع بیش از 60 متر در شمال غربی استان فارس قرار دارد. نکته جالب توجه در خصوص آبشار مارگون این می باشد که برخلاف سایر آبشار که دارای جشمه هستند، آب های از دل کوه به بیرون می ریزند. بهترین زمان سفر به منطقه مارگون در فصل بهار است اما به واسطه دسترسی آسان به دریاچه در فصول برفی و بارانی نیز گردشگران از آبشار دیدن خواهند کرد.

آبشار مارگون

منبع: مجله نشنال جئوگرافیک

۱۲۷۸ ۱۳۹۶/۰۷/۱۹ منابع : فاینداتور / فاینداتور
نظرات کاربران
دیدگاه
Loading